Vulcanus Grill Pro910 Masterchef
Kód: 100060Související produkty
Detailní popis produktu
Vysoký a speciálně prodloužený podstavec nabízí větší zásobník dřeva, místo pro odložení nádobí i profesionální řeznický špalek. Připravujte a servírujte pokrmy pohodlně přímo v blízkosti grilu.
Grily Vulcanus mají luxusní patentovaný design. Jejich tělo je vyrobené z patinující oceli COR-TEN a vybavené akumulační vložkou. Ta zajišťuje lepší cirkulaci horkého vzduchu uvnitř grilu. Zaručuje také tepelnou stabilitu a snížení spotřeby dřeva při grilování.
Charakteristiky grilu:
- plotna s certifikací EU pro kontakt s potravinami
- středový rošt pro grilování na přímém ohni nastavitelný do dvou poloh
- adaptér na kotlík
- systém odvodu mastnoty pro zdravé grilování bez karcinogenních látek
- systém jednoduchého vysypání popela ve spodní části grilu
Čím můžete v grilech Vulcanus topit?
Hodí se všechny druhy tvrdého dřeva, pokud je jejich zbytková vlhkost nižší než 20 %. Dřevo by tedy mělo být dostatečně proschlé. Navlhlé dřevo uvolňuje při spalování dým a dehet, a tím dochází ke zvýšení kouřivosti, spotřeby dřeva a snížení tepelného výkonu. Doporučujeme technicky sušená polena s délkou cca 33 cm, která koupíte v každém hobby marketu. Můžete používat i dřevěné uhlí.
Rozměry grilu:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Venkovní ohniště VULCANUS |
---|---|
Hmotnost: | 195 kg |
Rozměry výrobku : | 910 x 990 x 1392 mm |
Rozměry grilovací plochy: | 910 x 910 mm |
Materiál: | Italy Cor-Ten steel (Body) and Boiler steel (Plate) |
Povrchová úprava: | Patina, olej |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Na zahradních grilech značky VULCANUS také připravíte jídlo celoročně. Díky odděleným teplotním zónám můžete nechat zároveň odpočívat steak i připravovat čerstvou zeleninu. Gril je pojmenován podle římského boha ohně a patrona všech kovářů – Vulkána. Podle mytologie měl své kovárny v nitru činných sopek. Tento zahradní gril spojuje s bohem ohně hned několik symbolů: samotný oheň, poctivá kovařina a Ondřej Kovář, který je nadaným uměleckým kovářem a zároveň výborným kuchařem.